torstai 24. toukokuuta 2012

Pakko ryhdistäytyä!!

Sori, kun en oo kirjoitellut vähään aikaan. Joka päivä oon yrittänyt kirjoittaa ja olla "terveellinen", mutta sitten illalla oon herkutellut, enkä oo viitsinyt kirjoittaa. Motivaatio on ollut vähän hakusessa, en oo viime päivinä liikkunut hirveästi ja syömiset on menneet ihan penkin alle. Vaaka näytti tänä aamuna 54,1kg. Nyt pitää ryhdistäytyä! :) Kävin muuten lauantaina katselemassa mekkoja ja maanantaina ostamassa itselleni ylppärimekon, se on aikas ihana! :) Sovittelin monia mekkoja ja osa sovittamistani Vilan mekoista oli kokoa XS ja sopivia mulle! wohoo!! :)

Tänään mun syömiset on menneet hyvin, tosin eskareilla oli kevätjuhla ja siellä oli kakkua ja kahvia tarjolla. Otin pienen palan kakkua, tosin en syönyt päivällä ollenkaan välipalaa ihan iltaa ja kakkua ajatellen! ;) Oon myös pyöräillyt aika paljon tänään! Kyllä tää tästä taas lähtee! :)

Syömiset:
kahvi (kevytmaito)
ruispuikula (margariini, juusto, kinkku, kurkku, paprika)
lasi maitoa
pastaa ja broilerijuustokastiketta (ketsuppi)
salaatti-persikka-kurkku-herne (salaatinkastike)
lasi maitoa
kahvi (rasvaton maito)
makaronilaatikkoa (ketsuppi)
pienehkö pala täytekakkua
tee (rasvaton maito)
kaksi ruisleipää (margariini, juusto, kinkku, yrttimausteseos, kurkku)

Liikunta: pyöräily (yht. vajaa 50min)

3 kommenttia:

  1. Ihana lukea, että jollakin muullakin tulee huonoja päiviä syömisten kanssa ja vähän takapakkia! Ei siis muuten tietenkään, mutta itellä ollut tänään hirvee masis, kun on mennyt huonosti, niin tavallaan lohduttavaa lukea, että jollakin muulla välillä menee. Sulla on ihana blogi nmäin btw! :)

    http://prettierthanever.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainahan sitä takapakkia välillä tulee, mutta ei pidä masentua! ;) Uuteen nousuun vaan!! Vai pitäiskö sanoa laskuun :D

      Poista
    2. Niin ja kiitos, kiva blogi sullakin! :)

      Poista