torstai 3. toukokuuta 2012

Päikkärit ja pihatöitä

Tänään tuli taas vähän pyöräiltyä ja illalla tein äidin kanssa tunnin verran pihatöitä; laitettiin istutusaltaaseen koristekiviä :) En kuitenkaan merkkaa sitä liikunnaksi, kun ei siinä kuuma tullut :) Mutta kyllä se varmaan jotain kulutti! Jes, huomenna on perjantai, viikonloppu! <3 Ei sen puoleen, eskarissa on kyllä tosi kivaa, mutta hirmu rankkaa :D Joka päivä pitää nukkua vähintään tunnin päikkärit töiden jälkeen :p Asiasta kukkaruukkuun, meille on muuten laitettu trampoliini pihalle, pian pääsee kuluttamaan sinne kaloreita ;)
ps. kiitos ennalle ja iinalle kun mainitsitte blogini postauksissanne♥

Syömiset:
täysjyväkaurahiutale + vadelma pikapuuroa
kahvi (kevytmaito)
jauhelihakeitto
sämpylä (margariini, lauantaimakkara)
puolikas banaani
lasillinen rasvatonta maitoa
kahvi (rasvaton maito)
porkkanaa
kahvi (plusmaito)
perunaa ja makkarakastiketta
maitokaakaota

Liikunta:
pyöräily (reilu 20min)

4 kommenttia:

  1. Hei, sulla on kiva blogi=) Mutta kysymys! Miten sä laihdut vaikka läpi sun blogin kerrot herkutteluista etkä ole ilmeisesti millään dieetillä? Syötkö tosi pieniä annoksia vai mitä ihmettä?:D Painan aikalailla saman verren kuin sinä, mutta paino ei oo tippunu moneen kk yhtään:( Tsemppiä kuitenki sulle!!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja tsemppiä sullekin! Niin ja emmä tiedä, syön vaan vähempi ja herkuttelen harvemmin kuin "normaalisti" :D Niin ja tietysti liikun enemmän :) Ja kyllähän mä varmasti painaisin jo paljon vähemmän, jos en olisi herkutellut! Nythän mun paino on aika kauan pyöriny tuossa 55kg paikkeilla :D

      Poista