perjantai 18. toukokuuta 2012

53,4kg!!! :)

Jeee, oon laihtunut nyt yli seitsemän kiloa, tarkalleen ottaen 7,6!! En muista, milloin olisin painanut näin vähän, oon niiin ylpeä itsestäni! :) Enää reilu 3 kiloa ja olen tavoitepainossani! Jos siis olen tyytyväinen itseeni silloin ;) Tuntuu, että kilot katoaa, mutta maha ei! :D Jotenkin turhauttavaa, mutta silti ääää oon niin innoissani! =)

Syömiset:
kahvi (kevytmaito)
kaurapuuro (vadelmahillo)
kahvi (rasvaton maito)
pyttipannua (ketsuppi, sinappi)
kaali-mandariinisalaatti (salaatinkastike)
lasi maitoa
kahvi (rasvaton maito)
perunamuusia ja lihapullakastiketta (valmisainekset :D)
fetasalaattia (salaatti, kurkku, kirsikkatomaatti, fetaa mausteöljyssä)
riisimuroja (kevytmaito)

Liikunta: vapaa!


18 kommenttia:

 1. Onnea tosi paljon! :)

  VastaaPoista
 2. Oi onnee paljon! Oon niin kateellinen et oot onnistunu pudottamaan noin paljon painoa, ja noin terveellisesti! Ite en ole siihen vielä pystynyt :( jatka samaan malliin ja tsemppiä viimeisiin kiloihin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sä pystyt siihen, tsemppiä sullekin ja kiitos! :)

   Poista
 3. Onnea<3 vatsasta rasvaa on vaikea poistaa ja sun kannattais aerobisen treenin lisäksi tehdä keskivartalon lihaksia, esim selkä kylki ja vatalihasliikkeitä!

  VastaaPoista
 4. hienoa!:) mul on just toistepäin, paino ei liiku mihinkään, mut ONNEKSENI maha katoaa ees vähäsen =)

  VastaaPoista
 5. Onnea! Todellakin voit olla ylpeä itsestäsi :)

  VastaaPoista
 6. Hei! Aloitin juuri lukemaan blogiasi ja olen iloinen puolestasi! Mulla on projekti käynnissä, tosin vähän huonolla mallilla. (siskon häät ja koko suku ympäri maailmaa vierailemassa) Ihmettelin kovasti miten syöt noin normaalisti mutta siis terveellisesti ja liikunnan määräkään ei ole mikään hirmu suuri ja silti oot laihtunut noin paljon!?!! Oon niin kade. Mulle kerrottiin et syön siis e-pillereitä jotka on ainakin rintoja kasvattanut PALJON,melkein liikaa joten eikö voisi olla mahdollista että rasvaa kertyy siis samalla muuallekkin kuin rintoihin. Oon menossa lääkäriin juttelemaan asiasta,mahdollisesti vaihtamassa pillerimerkkiä mutta tyylisi laihduttaa on ihailtava. :) Toivon että myös oma painoni lähtisi laskuun, mikäli pillerinvaihdos auttaa.Tsemppiä hirmuisesti jatkoon! Seurailen blogiasi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nokun mun ns. "normaalit" elämäntavat on olleet niin huonot, että vähänkin paremmilla näköjään paino tippuu aika helposti :) Kiitos hirveästi! Ja tsemppiä sullekin :)

   Poista