sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Mitenkäs tässä nyt näin kävi?

Eilen illalla kävin vielä mäkkärissä ja tämäkin päivä meni syömisten suhteen ihan plörinäksi. Valehtelematta oon syönyt tänään pelkästään herkkuja: jäätelöä, makkaraperunoita, mysliä, vaahtokarkkeja... Ihan hävettää myöntää :( Ainut hyvä puoli on se, että kävin 20min kävelyllä, mutta eipä sekään tätä päivää pelasta :( Luuseri mikä luuseri, ensi viikolla on pakko skarpata sillä juhlat ovat lauantaina, joten ei ole varaa möhliä, muutenhan sitä on ihan turvoksissa silloin. Tsempatkaa mua, että jaksan!!!

6 kommenttia:

 1. Poikkeus sääntöön! Älä huoli, olet jo tosi pitkällä. Herkuttelupäivät on sallittuja ihan kaikille, jopa sinulle. Tosi paljon tsemppiä nyt, SINÄ pystyt siihen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti tsemppauksesta, kyllä mä pystyn tähän! :)

   Poista
 2. "Belive you can & you're halfway there." Kyllä se siitä. :) Nyt vaan säännölliset ruoka-ajat ja vaikka teet ateriat valmiiksi, niin ei himot iske. :) Myöskin ruokapäiväkirjaa kannattaa pitää nyt tää viikko, niin kiinnittää enempi huomiota mitä ja milloin syö. Voit myös kokeilla kromi-tabletteja, jotka vie makeannälkää. Koska 2.5h-3h välein syominen, ne tabletit ja runsas vedenjuonti tekee ihmeitä tolle makeanhimolle! Tsemiä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeemmin sanottu kuin tehty kun oon töissä... Siellä kun tuppaa olemaan kaikkia herkkuja :D Mutta kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 3. Oi sun tavoitteet kuulostaa just siltä mihin pyrin ja itsekurikin näyttää välillä olevan vähän hukassa! Onneks en ole yksintän kamppailun kanssa. Itselläni vähän sama ongelma tän 5 vuoden kamppailun kanssa aina mennyt läskiksi.. Jos nyt vaikka onnistaisi :D Pidän peukkua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukkua pidetään täällä myös sulle! :) Kiitos!

   Poista