keskiviikko 30. toukokuuta 2012

53,3kg :)

Jee aamupaino oli pienempi kuin aikoihin, taisi eilinen herkuttomuus toimia ;) Tänään otinkin saman linjan kuin eilen, päätin etten laita suuhuni ainuttakaan herkkua! Ja onnistuin taas, vaikka töissä oli tarjolla iso rasiallinen erilaisia karkkeja!! Oon aika ylpeä itestäni ;) Tosin taaskaan en ehtinyt tänään liikkua muuten, kuin että siivosin kotona ja juoksin kaupungilla lahjoja ostelemassa :D
ps. uskaltauduin laittamaan jo rastinkin 54kg kohdalle! ;)

Syömiset:
kahvi (kevytmaito)
kaurapuuro (mansikkakeitto)
kirjolohikiusausta
punajuurta
lasi maitoa
kahvi (rasvaton maito)
perunaa ja jauhelihakastiketta (ketsuppi)
vesimelonia
kahvi (kevytmaito)
kaksi palaa grahampaahtoleipää (margariini, juusto, jahtimakkara, tomaatti)
vesikaakao (kevytmaidolla)

Liikunta: vapaa!

4 kommenttia:

 1. mä en tiedä, auttaako tää sua, mutta mä ainaki ite aina ajattelen ku tekee mieli herkkua etten syö, sillä oon aina lähempänä laihaa silloin ja se on aina muutaman juoksuaskeleen lähempänä se ihannekroppa! Lisäks mua auttaa aina se, että mietin et noita herkkuja on kaupassa viel myöhemminki, eli sit kun oon ihannepainossa ni voi välillä herkutella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos neuvosta, mäkin yritän aina ajatella että tiedän, miltä tuo ja tuo maistuu niin ei mun tartte nyt maistaa ;)

   Poista
 2. Ois kiinnostavaa tietää paljon noista tulee kaloreita ? Onko sulla yleensäkkään tapana laskea päivän kaloreita ? Ja minkälainen kaloritavoite sulla on ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvemmin kyllä laskeskelen, kerran laskin päivän kalorit ja niitä tuli n. 1500 :) Ja kaloritavoitetta ei ole, kunhan tulee syötyä sopivasti :)

   Poista