lauantai 5. toukokuuta 2012

Kuukauden muutos kuvana

Uskaltauduin laittamaan rastin 55kg kohtaan, onhan paino ollut muutaman päivän jo alle 55 :) ja kyllähän se siellä pysyy, paitsi jos herkuttelee niin se nousee hetkeksi ja laskee taas kun syö paremmin! Tänään sallin itselleni vapaapäivän liikunnasta ja luvan kunnon herkutteluun! :) Haha, en edes kehtaa kirjoittaa ruokapäiväkirjaa tälle päivälle :D

Tuossa alempana on muuten kuva, jossa näkyy kroppani muutos kuukaudessa, paino on tippunut kai noin kilon verran kuvien välillä :) Jos ihmettelette, miksen ota sivustapäin kuvia, niin se johtuu siitä että mun maha on sellainen röllykkä, etten kehtaa :D Edestäpäin se näyttää ihan hyvältä, mutta sivusuunnasta näkee läskit :D Huomaatteko minkäänlaista eroa kuvien välillä? :)

14 kommenttia:

 1. kyllä tossa on pienoista kutistumista havaittavissa!

  VastaaPoista
 2. Ihan selkeä ero mun silmään. Wau, onnittelut! :)

  VastaaPoista
 3. munkin mielestä selkeä ero, kyljistä ja kylkikolmioista ainakin huomaa hienosti kiinteytymisen :) Muutenkin koko kuvasta huomaa kyllä eron helposti! hienoa & isot onnittelut :)!

  VastaaPoista
 4. Oho! mahtavia tuloksia kuukaudessa!! Onnea :)

  VastaaPoista
 5. kyllä huomaa muutoksen, tsemppiä vielä jatkoon!:) Saanko kysyä minkä pituinen olet? Itse olen 157cm ja on ollut oikea jojottelu painonpudotus päällä jo pitkään, tarkoitus laihtua 55kg --> 50kg, nyt 52kg jes!:)

  VastaaPoista
 6. Hei upea suoritus. Se on niin totta, että omat valokuvat ovat parhaimpia stemppaajia :).

  VastaaPoista