perjantai 13. tammikuuta 2012

Onnistumisen hetkiä

Tänään oli kyllä pakko punnita itseni aamulla, oli niin keveä olo ;) Ja keventynyt olenkin! Painoin tänään 58,5kg, eli -2,5kg alkupainosta! Jes!! Ja maanantaista olen laihtunut 1,2kg! :)

Tänään tuli ihan sika outo olo: kolautin mun käden saunassa johonki ja siihen tuli pieni haava, sit vaan alko pyörryttää ihan sikana, mutten onneksi pyörtyny ;o Sen takia join ton lasin cocista, että jos tulis parempi olo, kun saa sokeria.

Syömiset:
viipale kauraleipää (margariini, juusto)
kahvi (kevytmaito)
lasagne-jauhelihavuokaa
kaali-mandariinisalaattia (salaatinkastike)
lasillinen rasvatonta maitoa
hernekeittoa (sinappi)
lasillinen rasvatonta maitoa
OLO-jogurtti
kuppi kahvia (plusmaito)
lasillinen coca-colaa
kaksi viipaletta moniviljaleipää (margariini, juusto, meetvursti)

Liikunta: rauhallinen koiralenkki 25min

Day Twelve - What do you normally eat?
Ennen söin hirveästi kaikkia herkkuja, enkä yhtään katsonut mitä suuhuni pistän. Toivottavasti tämä terveellisempi linja kuitenkin kestää! :)


4 kommenttia:

 1. en tiiä ootko jossain jo kertonu, mutta miten oot muuttanu sun elämäntapojas, että paino on alkanut tippuun? Herkut pois yms, mutta muuten?:)

  VastaaPoista
 2. No siis oon jättäny just herkut pois ja alkanu syömään pienempiä annoksia ja n. 5 kertaa päivässä ja sitte oon kans alkanu liikkumaan :) Eipä siihen oikeestaan muuta tarvii!

  VastaaPoista
 3. Onnea painonpudotuksesta! :) Mikähän tuossa -1,2kg:ssa oikein on? Nimittäin tiputin itsekin sen verran ma-pe välillä ja luin myös erästä toista blogia, jossa oli tiputettu saman verran :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :D Enpäs tiedä, ihan kuin olisin itsekin huomannut saman :)

  VastaaPoista