perjantai 27. tammikuuta 2012

Viimeinen päivä lukiota

Tänään oli tosiaan viimeinen "oikea" lukiopäivä, (enää koeviikko ja sitten alkaa lukuloma, jippii!) minkä kunniaksi söin poikaystävän kanssa puoliksi rullakebabin (no okei, söin 2/3) Voice of Finlandia katsellessamme :) Olen edistynyt, söin vain 2/3, en kokonaista!! Ja olihan siinä kuitenkin salaattiakin ;) Ja sitä ennen kävin pikkusiskon kanssa uimassa, joten koen tuon kebabin ihan ansaituksi!Syömiset:
jogurttijuoma
kahvi (kevytmaito)
riisiä ja broileripuikkoja + kasvispihvi (currykastiketta)
kaali-punakaali-ananassalaattia (salaatinkastike)
lasillinen rasvatonta maitoa
puolikas kotitekoisesta sämpylästä (margariini, juusto, kurkku)
cocis zeroa
2/3 rullakebabista
vähän suklaajäätelöä

Liikunta: uinti 30min (750m)


Day Twenty-Six - What excites you most about reaching your ugw?
Monikin asia! Esimerkiksi se, että voin vihdoin käyttää ihonmyötäisiä vaatteita näyttämältä makkaralta liian tiukassa kuoressa. Voin myös käydä häpeilemättä (lue: ylpeänä) uimarannoilla ja uimahallissa, sekä voin olla miettimättä sitä, miten suurelta vatsani nyt näyttää ja niin edelleen :) Ai niin ja itsetuntoni paranee!


2 kommenttia:

  1. hei pakko kysyä, että miten tuon "tykkään en tykkää" napit saa tuohon postauksen alle? :D oon vähän huono näissä jutuissa :D tykkään paljon blogistasi, ja ollaan ihan samassa bmi:ssäkin! tsemppiä kovasti :)

    VastaaPoista
  2. menet ensin ulkoasu > blogitekstit > sitte siellä on tommoinen kohta johon sen voi laittaa :) kiitos kannustuksesta ja tsemppiä sullekin :)

    VastaaPoista