keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Hiihtäen kohti tavoitetta

Vähän masentaa, kun vaaka näytti aamulla enemmän, kuin eilen :( Vaikka oon luvannu punnita itseni vain maanantaisin niin sorruin! Siksi en laitakaan painoa tänne, vaan ajattelen painavani tuon 58,2 niin voin sitten maanantaina taas katsoa paljonko olen laihtunut :)

Tänään syömiset meni ihan hyvin... Siihen asti kun menin poikaystäväni luokse ja hänen äitinsä oli ostanut rossosta pizzaa minullekin. Pakkohan sitä oli sitten syödä :D No toivotaan ettei se näy maanantain punnituksessa... Ainakaan hirveästi 8)

Mutta nyt iloisempiin asioihin: kävin tänään poikaystäväni kanssa ekaa kertaa tänä talvena hiihtämässä♥ Oli tosi kivaa ja lämminkin tuli, joten toivotaan että se sulatti nuo pitsan rasvat kehosta pihalle ;) Yhden virheen kuitenkin tein ja jaankin teille nyt kullanarvoisen neuvon: Älä koskaan ikinä laita hiihtämään lähtiessäsi jalkaan nilkkasukkia, sillä ne rullautuvat ensimmäisen kymmenen metrin aikana ikävästi jolloin lähestulkoon pilaavat ihanan hiihtonautinnon!!

Syömiset:
kahvi (kevytmaito)
banaani
kirjolohikiusausta
lasillinen rasvatonta maitoa
rosson pizza
plusmaitoa
ananas jaffaa (light)
maitokaakaota (plusmaito)
kotitekoinen sämpylä (margariini)

Liikunta: hiihto (35min)


Day Twenty-Four - How do you feel about the terms pro-ana/pro-mia?
HYH, HYH ja HYH. Kamalaa, että joku voi oikeasti pitää anoreksiaa tai bulimiaa haluttavana tilana sen sijaan, että pitäisi niitä sairautena.

kaunista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti