keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Helmikuu

Kuukauden olen siis laihduttanut ja eilisen vaa'alla käynnin mukaan laihtunut 3,3kg :) Ja se tarkoittaa yli 6 puolen kilon voipakettia! VAU! "Enää" siis 7,7 kg jäljellä... :D No, on sekin parempi, kuin ne 11kg, jotka minulla olivat alussa! :)

näin paljon olen laihtunut!

Vaikken ookkaan tänään syönyt hirveän paljoa, niin päivän syömiset on kyllä ollut laadultaan aika huonoja... No mutta huomenna sitten paremmin :) Niin ja huomenna ajattelin mennä uimaankin! Ei tonne ulos nimittäin voi mitään mennä tekemään, nytkin on 20 astetta pakkasta... Mutta nyt lähden saunaan rentoutumaan, heippa! ♥

Syömiset:
kahvi (plusmaito)
peruna-jauhelihalaatikkoa
runebergin torttu
kahvi (kevytmaito)
peruna-jauhelihalaatikkoa
hedelmämysli (kevytmaito)
klementiini
muutama pienehkö pala kotitekoista pizzaa
kahvi (kevytmaito)
viinirypäleitä

Liikunta: vapaa!


Tänään hemmottelin itseäni ja leivoin runebergin torttuja (ohje täällä). Tuli muuten tosi hyviä! Laskeskelin, että yhden tortun kalorit olisivat parin sadan luokkaa, joten yhden voi ihan huoletta syödä kahvin kanssa pelkäämättä lihomista :)

välipala :)

4 kommenttia:

 1. Noin monta voipakettia :O
  ... ja nyt alkoi tekee mieli runebergin torttuja :P

  VastaaPoista
 2. Niinpä! :O tuu hakemaan, niitä on täällä vielä jäljellä vaikka kuinka monta :)

  VastaaPoista
 3. Vau :) Sulla menee hienosti. Mulla on suurinpiirtein sama tavoite kuin sulla, olen vaan muutaman kilon sinusta jäljessä. Aloin eilen kirjoittelemaan myös blogia, käy kurkkaamassa :) Voidaan sit tsempata toisiamme tässä urakassa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos:) ja sait uuden lukijan ;)

  VastaaPoista