keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Postausideoitaaaa?

Kertokaapas mulle ideoita, millaisia postauksia voisin tehdä? Kun musta tuntuu, että nää on kaikki vähän samanlaisia ja tosi tylsiä... :( Keksikää mulle jotain! :)


Syömiset:
kahvi (kevytmaito)
riisiä ja chili con carnea
lämpimiä porkkanoita
ananasta, kesäkurpitsaa ja salaattia (salaatinkastike)
lasillinen rasvatonta maitoa
omena
mustikkajogurtti kauraleseillä ja raejuustolla
kolme hapankorppua (pikkelssi/valkosipulisulatejuusto/margariini + kinkku, juusto)
kerrosateria kokiksella + kurkkumajoneesi (grillimaustetta)
kahvi (plusmaito)

Liikunta: zumba 20-minutes express


Tänään mä herkuttelin hesemätöllä, kun poikaystävä houkutteli ;) Enkä ottanut mitään kevytjuttuja vaan mässäsin oikein kunnolla! Mutta voi vitsi mua rupes nyt ahistaa, kun tajusin, että lähiaikoina on tulossa ihan hirveästi tämmöisiä läskeilypäiviä! Perjantaina on äidinkielen yo-kirjoitukset, jolloin varmasti otan kaikkea hyvää sinne mukaan + samana päivänä on lukiolaisbileet ja silloin juon. Seuraavalla viikolla on penkkarit, jolloin tulee varmasti syötyä ja juotua ihan kauheesti! Sitä seuraavalla viikolla taas on mun kaverin synttärit, mitähän siitäkin tulee, taas syömistä ja juomista! Ja sitten maaliskuun alussa onkin abiristeily, jolloin syödään ja juodaan kaksi päivää!! Okei, oon ehkä vähän vajaa kun murehdin tuommosia, mutta silti :D Pelkään, että mun motivaatio laskee, kun lihon kuitenkin ja sitten en jaksa liikkua/syödä hyvin niinäkään päivinä kun "pystyisin"... Ja pelkään kanssa sitä, että tää mun tähänastinen työ menee ihan hukkaan :( Mutta mun pitää vaan päättää, että ne on mun herkkupäivät kerran viikossa ja muina päivinä pitää sitten skarpata entistäkin enemmän! :)

4 kommenttia:

  1. Mulla on ihan sama juttu ton ahistuksen kanssa kun on vaikka mitä kirjotuksia, abiristeily ja penkkarit, saattaa kyllä kalorit aika pahasti paukkua :s

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, etten ole yksin :) Hei tsemppiä sulle<3

    VastaaPoista
  3. Voisit vaik tehä jotai hyviä resepti postauksia tai jotain että mihin haluaisit matkustaa, mitkä ovat unelmiasi.. jne :)

    VastaaPoista