keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Tenttistressi

Huomenna mulla olisi uskonnon tentti ja se stressaa mua ihan kauheesti :( Muutenkin tuntuu että kaikki asiat (mm. yo-kirjoitukset ja tulevat tentit) stressaa ja ahdistaa jajaja kaikkea! Noh, pitää koittaa kestää, enää kuukausi niin kaikki nää kouluhömpötykset on ohitse! ;)

Kävin muuten tänään ekaa kertaa elämässäni värjäämässä ripset ja kulmat... :) Eipä siinä kyllä ollut hirveästi järkeä, kun mulla on muutenkin aika tummat kulmat ja ripset, mutta antoi se vähän syvyyttä kasvoille! Ja pitihän sitäkin nyt kerran elämässä kokeilla, tai no eihän sitä tiedä vaikka menisin vielä joskus uudestaankin!

Tänään pelasin ekaa kertaa kunnolla tuota mun uutta personal trainer -peliä ja voin sanoa että on kyllä tehokas!! Tuli ihan h*lvetin kuuma ja syke oli kovimmillaan 185. Hiki valui ja en voi muuta sanoa, kuin että huh huh! Pelasin sellaisen 30min kestävän calorie burner -harjoituksen. Pelin mukaan kaloreita paloi 129,8 ja keskimääräinen syke oli 147 :) Voin sanoa, etten kyllä muista, milloin mulle olisi liikunnan takia tullut noin kuuma!!

Hahah, luitteko muuten jo ilouutiset laihduttajalle? :D Mässäyspäivä viikossa hoikistaa! Uskoisko tuohon... No joka tapauksessa, kaikki herkuttelemaan kerran viikossa ;) Se on kyllä oikeastikin totta, että motivaatio pysyy paremmin yllä, kun antaa välillä itselleen luvan herkutella :)


Syömiset:
kahvi (kevytmaito)
kaksi ruispalaa (margariini, kipparijuusto)
katkarapuja suoraan pussista (omnom! :D)
kotitekoinen pizza (pyöreä)
finrexiniä
viinirypäleitä
tee (kevytmaito)
kaksi ruispalaa (margariini, juusto, kinkku)

Liikunta: calorie burner -harjoitus (30min)

4 kommenttia:

 1. Missä toi peli sulla on? Wiissä? Meillä on Wii, ollut jonkun pari viikkoa, mutta en oikein osaa viellä käyttää sitä :D Lapset on kyllä siitä innoissaan.

  VastaaPoista
 2. Mulla on se xboxilla, mutta se on kyllä saatavissa Wiillekin :) suosittelen kyllä!! http://cdon.fi/pelit/ea_sports_active-4177213?utm_source=hintaseuranta&utm_medium=cpc&utm_campaign=hintaseuranta_click <- esim. tuolta saa sen wiille :)

  VastaaPoista
 3. Kyl se mässäys viikossa toimii! Ei nyt tietty mitenkää sillee et vetäis joku 3pussii sipsii vaan pikkasen jotain ns. rasvasempaa ja sokerista, kun kroppa on tottunut saamaan niukempaa ja sitten tuleekin se joku rasvapommi, mut sit taas seuraavana pvänä jatkaa normaalisti niin kroppa ei tajua sitä. jotenkin nii se menee =D ja on meil koulussakin sanottu ravitsemuksen tunneilla et ei oo mitää väliä mitä syö yhtenä päivänä viikossa!

  VastaaPoista
 4. aa okei :D oon mä kanssa huomannu, ettei se yks päivä paljoa vaikuta, jos siis vähän herkkuja syö.

  VastaaPoista