maanantai 13. helmikuuta 2012

57,6kg

Huh, ei se paino nyt niiiin paljoa noussut onneksi! :) Enkä masennu, kun vallan hyvin tiedän mistä tuo johtui! :D Vaaka näytti siis +300g viime maanantaihin. Nyt vaan pitää liikkua enemmän ja syödä entistä terveellisemmin :) Tänään tosiaan oli tuo jumppa ja oli kyllä kiva olla siellä pitkästä aikaa :) Niin ja huomenna olis ruotsin kuuntelu! APUA!

Tein tänään lounaaksi ihan tosi hyvää katkarapupastaa! Siis jos olet katkarapujen ystävä, niin kannattaa kokeilla! Ohje löytyy täältä. En oikeesti oo tiennyt, että katkaravuista voi saada aikaiseksi hyvää ruokaa, tää yllätti mut aivan täysin! Kuulostaa nimittäin mun mielestä jotenkin tosi mauttomalta :D Muttä sitä tämä ei tosiaan ollut, vaikkei ehkä uskoisi! Itse kyllä vähän varioin tuota ohjetta: meillä ei ollut soijaa, niin laitoin puolikkaan kanaliemikuution. Meiltä ei myöskään löytynyt tomaattipyrettä, mutta ketsuppi kävi ihan hyvin sen tilalle! Mausteeksi laitoin vielä suolaa, pippureita, paprikaa, currya jne... Niin ja minä kyllä käytin ihan tavallista spagettia, enkä mitään hienoa tuorepastaa ;) Ja oli oikein maukasta, suosittelen! :)

Mä myöskin leivoin huomiseksi ystävänpäiväleivoksia :) Ja tuli syötyä aika paljon niitä rippeitä, mitä siitä kääretorttupohjasta jäi jäljelle, kun niistä leivoksista piti tehdä sydämenmuotoisia... Morkkis! Tuntuu, että oon taas syöny iiihan hirveesti :/ Ei oo oikein mennyt hyvin tuon viime torstain jälkeen tää laihdutus ;( Jotenki tosi turvonnut olo...

Syömiset:
kaksi ruispalaa (margariini, juusto, kinkku, tomaatti)
activia-jogurtti
kahvi (kevytmaito)
katkarapupastaa
appelsiini
kuningatarpiltti
pala kotitekoista lihapiirakkaa (ketsuppi,sinappi)
ystävänpäiväleivosten rippeitä
peruna-juures-lihapataa
hibiscusteetä

Liikunta: kuntojumppa 45min


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti