perjantai 24. helmikuuta 2012

Herkkupäivä

Tänään olin kaverin synttäreillä, missä söin kaikenlaisia herkkuja ja kotona tilattiin pizzaa, joten mun viikon herkkupäivä on tänään! :) Tosin söin kyllä eilen illalla tortillasipsejä, mutta sitä ei lasketa ;)

En kuitenkaan luistanut liikunasta, vaikka tänään herkuttelinkin. Yleensä herkkupäivä tarkoittaa mulla samalla väistämättä myös laiskottelupäivää, vaan eipä tänään! :)


Syömiset:
kahvi (kevytmaito)
vaalea leipä (margariini, juusto)
perunaa + makaronia ja karjalanpaistia
paljonpaljon herkkuja ja pizza

Liikunta: EA SPORTS Active 2 Personal trainer (25min)

6 kommenttia:

 1. Onko toi peli aikuistenoikeesti hyvä?:) Tuo ois kätevä, kun töissä menee nii aikaa, ettei sitten jaksa mennä enää salille käymään.

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä se on ainakin hyvä! :) Ja se on just semmonen, että "enpä jaksa nyt lähteä lenkille niin vetäisempä tämän"-peli :D vaikka siinä kyllä sitten tuleekin tosi kuuma :D En sitten tiiä kauan tää mun innostus kestää, mutta vielä mä ainakin tykkään siitä :) Voihan se olla että jossain vaiheessa kyllästyn..

  VastaaPoista
 3. Okei, no voishan sen tilata ja kokeilla, kun niin halvalla saisi! Eihä siinä mitään menetä. :)

  VastaaPoista
 4. Niin, kyllä mun mielestä kannattaa kun se on niin halpa! :)

  VastaaPoista
 5. Okkei :) Hei laittelin vähä mainontaa sun blogii omassa laihdutusblogissa kun oot kivan inspaava tapaus ja sun blogia on niin miellyttävä lukea :) Onko asia sulle ihna ok? ( http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=1072894543783582602#allposts)

  VastaaPoista
 6. Kiitos hirveesti, tottakai on enemmän kuin ok! Kiva vaan, kun joku tykkää ja mainostaa blogia :)

  VastaaPoista