maanantai 20. helmikuuta 2012

57,8 :)

Noh, ei se paino nyt niiin paha ollutkaan. Odotin jotakin paljon pahempaa :D Tästä on suunta vain alaspäin ;) Tänään onkin jo mennyt syömisten ja liikunnan osalta paljon paremmin! :)

Ai niin, en ookkaan täällä yhtään kertonut, miten mun yo-kirjoitukset on menneet :) Kerronpa sitten nyt, jos jotakuta kiinnostaa :D Venäjän kuuntelusta sain alustavasti 60 pistettä, ruotsin kuuntelusta 62 pistettä ja äidinkielen tekstitaidot lähtivät yyteeällään 21 pisteellä. Kuunteluihin oon ihan tyytyväinen, mutta tekstitaitoihin oon tosi pettynyt... Niinhän siinä kävi, kuten pelkäsinkin: preli meni paljon paremmin kuin oikeat kirjoitukset. Prelistä sain sentään 30/60p... No ei voi minkään, harmittaa kyllä ihan sairaasti :( Esseekokeen on sitten mentävä tosi hyvin, kun sen C:n sieltä haluan...

Tein tänään Helmen sivuilla leikkimielisen itsekuritestin :) Testiin pääset tästä. Kannattaa kokeilla! Mitä teidän testituloksenne sanoo? ;) Tässä minun omani:


Syömiset:
kahvi (kevytmaito)
activia-jogurtti kauraleseillä
perunaa ja lihakastiketta
hibiscusteetä
perunamuusia ja kaksi jauhelihapihviä (ruskeakastike)
kaksi ruispalaa (margariini, juusto, kinkku)
päärynä
ruispala (margariini, juusto, kinkku, salaatinlehti)
appelsiinia

Liikunta: kuntojumppa 45min


4 kommenttia:

  1. Musta tuntuu, että aika monella on toi äikän tekstitaito menny melko huonosti. Et ole suinkaan ainoa pettynyt, ehkä ne pisterajat laskee. Ja sä voit todellakin saada sen C:n sieltä :)

    VastaaPoista
  2. ei ytl oikeesti nin ankara ole, suht helpost sieltä hyvät arvosanat saa, vaikkei mistään mitään tajuukkaan. Henkilökohtaista kokemusta :p

    VastaaPoista