torstai 22. maaliskuuta 2012

Happy day!

Oli pakko käydä vaa'alla aamulla, kun en syönyt eilen illalla paljon mitään. Ja vaakahan näytti 56,1!!! Eli melkein viisi kiloa on lähtenyt tammikuun alusta! :) I'm proud of myself!

Tänään kävin myös kysäsemässä ruotsin alustavia pisteitä ja sain muistaakseni 216p, eli M alustavasti! :) Oon tosi ilonen, nyt pitää vaan toivoa, että ne pysyy!! Palkitsin itseni Frezza vanillalla hyvästä suorituksesta :) 

Syömiset:
kelloggs red berries -muroja (plusmaito)
kahvi (plusmaito)
spagettia ja jauhelihakastiketta (ketsuppi)
frezza vanilla
kaksi paahtoleipää (margariini, savuahven)
kahvi (kevytmaito)
alpen fruit&nut with milk chocolate -myslipatukka
banaani
mandariini
tee (kevytmaito)
hunajamelonia

Liikunta: vapaa!

10 kommenttia:

 1. Heips! löysin sun blogin jostakin ja jokusen viikon jo seurannu. Itekki innostuin näitä lukiessa ja ite alotin terveellisemmän ruokavalion ja liikkumaanki vähän enemmän :) Hienoa nähä miten sullakin paino pudonnu. TSEMPPIÄ!!

  VastaaPoista
 2. ONNEA PALJON!:) Hienosti sä vedät! Mulla on lähtenyt semmonen 3 kiloa tammikuusta, iha ok sekin, kun miettii, ettei töiltä oikei liikuntaa oo harrastanu.. Mutta damn, sä veit nyt tässä!;) Mutta katkeruutta en tunne, onnellisuutta vaan sun puolesta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Musta vaan tuntuu että oon hirveesti laiskotellu, niin en jotenkin vaan osaa iloita tästä :D Tuntuu, että ois voinu mennä paremminkin, mutta kai niitä vaa'an lukuja on uskottava :D

   Poista
 3. VAUTSI! Onnea vaan paljon!:)

  Tää postaus motivoi kyllä ihan älyttömästi, tsemppiä vaan jatkoon ja jatka samaan malliin! ;-)

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sulle tunnustus! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea paljon! mä en tajuu miten sä pystyt tuohon :D mulla ei paino tipu mitenkään :) mutta onneks kuitenkin jotain kehitystä on havaittavissa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En mäkään!! Ja kyllähän säkin oon jo hurjasti laihtunut, kun noita kuvia kattoo :)

   Poista