sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Voi voi voi voi voi...

Torstaista asti oon taas vaan syöpötelly... Voi hemmetti sentään. Tänään otin kuitenkin taas itseäni niskasta kiinni ja oon syönyt ihan ok:sti ja kävin lenkilläkin :) Tosin tuo välipala nyt ei ollut ihan mallikelpoinen, mutta kun meille tuli vieraita... Seli seli :D Eikä tuo päivällinenkään mikään huippuhyvä ollut, mutta kävinpähän silti lenkillä! ;)
Oon  muuten ollut ihan tosi väsynyt viime aikoina... Onko teillä ollut samanlaista? Mistäköhän tää johtuu, tästä pimeästä ajasta vai? Ostin vitamiini-mineraaliporetta eilen, saas nähdä josko se piristäisi aina aamulla juotuna :) Ja aattelin myös alkaa syömään d-vitamiinia, jos se auttaisi :)

Syömiset:
aamupala: mansikka-sitruunajogurtti, mandariini, vitamiinipore ja kahvi plusmaidolla
lounas: kalakeittoa aromisuolalla ja näkkileipä margariinilla
välipala: puolikas kinkku-aurajuustopasteija, triplasuklaa-keksi ja kahvi kevytmaidolla
päivällinen: pala pizzapannaria ketsupilla ja tee kevytmaidolla
iltapala: puolikas kotitekoinen sämpylä (margariini, juusto)

Liikunta: lenkki (n.45min)3 kommenttia:

 1. Kaamos se on mikä väsyttää.. Tekee vaan mieli nukkua, syödä ja olla :) D-vitamiinia ja liikuntaa vaikka väkisillä niin auttaa vähän. Tsemppiä!

  -jossu-

  VastaaPoista
 2. väsymys voi olla siitä että syöt huonosti?

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi! Missä ajassa olet laihtunut tuon 7 kiloa? Itsellänikin vielä 7 kiloa pudotettavana ja salaa haaveilen sen olevan poissa jouluun mennessä.. Käyhän tsekkailemassa minun laihdutuksia http://minnieminni.blogspot.fi/ :-)

  VastaaPoista