maanantai 10. syyskuuta 2012

Kysymyspostaus :)

Heipsis! Anteeksi hirveästi, kun tää postaus tulee pari päivää myöhässä... Lauantaina väsytti ihan sairaasti, enkä eilenkään ehtinyt/jaksanut tehdä tätä :( Mutta tässä se tulee, parempi myöhään kun ei milloinkaan, vai mitä? ;) Kiitos kaikille hirveesti kysymyksistä, oli kiva vastailla!

1. Mainitse sun 3 tyyliesikuvaa?
Mulla ei oikeastaan ole tyyliesikuvia, mutta tykkään esimerkiksi Vanessa Hudgensin, Kim Kardashianin ja Rihannan tyyleistä, joskin Rihannan asut ovat usein vähän yliampuvia mun makuun :D

2. Mikä liikuntamuoto miellyttää sua eniten?
En osaa sanoa yhtä liikuntaimuotoa, josta tykkäisin eniten, mutta mä rakastan ohjattua zumbaa!! Se vaan on tosi kallista, joten mulla ei oo mahdollisuuksia käydä sellaisessa :( Mä itse käyn jumpalla, mistä tykkään ihan hirveesti. Ja oikeastaan kaikki ohjattu liikunta on kivempaa, kuin se että pitää itse keksiä mitä tekee. Toisaalta tykkään mä välillä ihan lenkkeillä ja pyöräilläkin kun se on niin helppoa, eikä tarvitse mitään erityisiä varusteita :)

3. Kuinka pitkä olet?
Olen n. 158cm pitkä :)

4. Minkä ikäinen?
18-vuotias

5. Hiusten väri?
Tumma :)

6. Lempi vaatekappale?
Hmm, nyt pistit pahan... Mutta eniten tykkään ehkä perus "farkut ja musta toppi" -yhdistelmästä + siihen vaikkapa joku neule päälle :D Okei oon tooosi tylsä...

7. Onko lemmikkejä?
Joo, mulla on kaksi marsua :)

8. Mitä musiikkia kuuntelet?
Noh, mä kuuntelen aika paljon laidasta laitaan. Suurimmaksi osaksi näitä hittejä mitä radiossa pyörii, mutta kyllä mä kuuntelen vanhempaakin musiikkia :) Tosi ammentava vastaus... Mutta tässä linkkeinä muutama biisi, joista tykkään tällä hetkellä tosi paljon:
Usher - Scream
Nicki Minaj - Pound The Alarm
will.i.am - This Is Love ft. Eva Simons
Alex Kunnari ft. John Hall - Sweet Melody

9. Miten saat motivaatiota alkaa liikkuu?
Paras motivaatio mulle on se, kun katson mun röllykkävatsaa ja paksuja reisiä! :D Niille on pakko tehdä jotain ;)

10. Miksi vaihdoit tavoitteen viidestäkymmenestä kilosta neljäänkymmeneenyhdeksään kiloon?
Koska musta olisi kivaa voida sanoa itselleni, että painan alle 50 kiloa :) Ei siinä oikeastaan muuta syytä ole, eihän se kilo näy minnekään... Mutta 49 kuulostaa kivemmalle kuin 50 :D

11. Mikä on ollut laihdutuksessa vaikeinta?
Ehdottomasti motivaation puute välillä. Se, että välillä ei jaksa yhtään välittää miltä näyttää tai mitä suuhunsa pistää. Mutta onneksi se motivaatio sieltä aina hiipii takaisin ;)

12. Entä helpointa?
Ehkäpä se, kun vaan päättää että "nyt laihdutan", niin se onnistuu sillä :)

13. Onko laihdutuksen aikana missään vaiheessa tullut ajatusta, että olen jo sopiva, miksi enää laihdutan?
Ehkä joskus ja silloin motivaatio yleensä katoaakin... Sitten alan taas katua kun masu on turvoksissa kun on syöty kaikkea p*skaa :D En usko, että olen täysin tyytyväinen kroppaani ennen kuin saavutan tavoitteeni :) Onneksi näytän ainakin paremmalta kuin tammikuussa!

14. Milloin tulee kuvaa sun kropasta?
Sitten kun itse huomaan muutosta tuohon edelliseen kuvaan :D Nyt olen varmaan suunnilleen saman kokoinen tai ehkä paksumpikin, kuin siinä... Ehkä sitten, kun painan 50kg tms... :)

15. Milloin päätit että nyt alan laihduttamaan?
Enpäs oikeastaan muista... Aika pitkäänhän näitä yrityksiä on ollut mutta paras ja pitävin päätös on tapahtunut juurikin viime tammikuussa :)

16. Mikä on saanut sut pysymään päätöksessä?
Se, että tosissani haluan näyttää joskus hyvältä ja olla ylpeä kropastani. En halua enää piilotella vatsamakkaroitani neuleiden alla tai pitää löysiä vaatteita. I wan't to be proud of myself!!!

17. Millä korvaat herkut?
Enpä oikeastaan millään vaan herkuttelen, kun siltä tuntuu :)

18. Onko sulla ollu jotain syömisongelmia, heikkouksia tms?
Eipä oikeastaan, ainut että roskaruoka on mulle aika paha heikkous :D

19. Kuinka paljon painoit ollessasi painavimmillasi?
Muistan itkeneeni, kun vaaka näytti joskus illalla vaatteet päällä 63 kiloa. Se oli hirveää, enkä ole varma olinko silloin edes painavimmillani :D

20. Mistä saat motivaatiota laihduttaa?
Omasta kropastani ja sen ulkonäöstä enimmäkseen :)

21. Mikä on sun suurin herkku, mitä on vaikeeta vastustaa?
Oikeastaan kaikki herkut, jos niitä vaan on tarjolla! :D

22. Käytkö kuntosalilla?
Aiemmin kävin välillä, mutta nyt se on jäänyt kun mun ainoa salikaveri muutti pois :( Mutta pitäisi taas alkaa käymään!!

23. Milloin aloitit laihduttamisen ja paljon painoit silloin?
Edellisen kerran aloitin laihduttamisen tämän vuoden tammikuussa, jolloin painoin 61 kiloa :)

24. Miten sun läheiset, ystävät ja perhe yms. on suhtautunut sun laihtumiseen, onks he huomannu, ootko saanu paljon kommenttia heiltä, millaista?
Perheeltä oon saanut kuulla, että olen laihtunut eikä mun enää tarvitsisi laihtua :) Ystävät ovat myöskin huomanneet laihtumiseni ja antaneet siitä kommentteja :)

25. Onks blogi inspiroinu sua tässä sun projektissa?
On tosi paljon ja varsinkin se, että saan kirjoittaa tänne mun syömiset ja voin seurailla niitä tätä kautta :) Myös kivat kommentit ja kasvava lukijamäärä inspiroivat! :)

26. Miksi et laita itsestäsi mitään kuvia? Olisi kiva nähdä muutoksia ja ennen/jälkeen kuvia jne, ja muutenkin mukavampi lukea tekstiä, jolla on kasvot! =)
Jostain syystä en halua, että mut tunnistetaan... En tiedä miten ihmiset suhtautuisi tämmöiseen blogiin :D Ja laittelen kroppakuvia sitten, kun huomaan itse jotain muutosta edelliseen kuvaan :)

27. Onko laihdutus aiheuttanut mitää ongelmia terveyden kannalta? (esim. kuukautisten kanssa)
Enpä oo ainakaan huomannut :) Joskus menkat on alkaneet liian aikaisin, mutten tiedä johtuiko se ehkäisymuodosta vaiko laihduttamisesta.

Noh, mitäs te tykkäsitte tällaisesta vähän erilaisesta postauksesta? :) 

2 kommenttia: