keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Kiva vaakalukema ja repsahdus

Tänä aamuna vaaka näytti aika huimaa lukemaa, 52,1kg!! :) Mitään muuta huimaa tässä päivässä ei sitten laihdutuksen suhteen ollutkaan, sillä iskä tarjosi mulle päivällä makkaraperunat ja loppupäivästä ajattelin, että "ei väliä, pilasin tämän päivän jo syömällä" ja söin sitten illallakin vaikka mitä epäterveellistä :( Noh, onneksi huomenna on uusi päivä, toivotaan ettei toi vaaka tykännyt hirveän pahaa tämän päivän repsahduksesta! :)


3 kommenttia:

 1. oon monesti miettinyt, et miks punnitset ittes joka ikinen päivä? sehän on aikalailla harhaanjohtavaa just nesteiden ym kanssa ja rupeet miettimään ihan liikaa tot syömispuolta.. eikö ois parempi punnita ittensä vaik 2 x kuussa, niin näkisit oikeasti sen painonmuutoksen, eikä tollasta jojoilua :)

  VastaaPoista
 2. Koska mulle se on parempi tapa, kuin punnitukset esim. parin viikon välein. Muuten lipsun ja ajattelen, että "ei tää nyt punnituksessa näy, kun se on vasta viikon päästä, tsemppaan sitten ennen sitä".

  VastaaPoista
 3. satunnainen lukija..
  Tuosta repsahduksesta. Ajattelet aivan väärin kun mietit että yhdellä ruoalla olet pilannut koko päivän ja annat luvan repsahtaa toisenkin kerran.
  Pyri siihen, että ajattelet repsahdukset kertaluonteisina, eli mitä sitten jos repsahtaa syömään ne makkaraperunat kunhan palaa heti sen jälkeen ruotuun.

  VastaaPoista