tiistai 10. huhtikuuta 2012

Uintipäivä

Hei vielä olisi yksi päivä aikaa vastata tuohon oikealla olevaan kyselyyn! :) Ihanaa huomata, että ainakin 38 teistä lukee mun blogia säännöllisesti ja 10 vähemmän säännöllisesti, kiitos siitä! <3 Antaa paljon motivaatiota kirjoittaa, kun huomaa, että joku lukeekin näitä juttuja! :D Ja sitten jos joku vielä kommentoi jotain tsemppaavaa, niin se antaa motivaatiota laihduttaa! :)

Tänään mä kävin äidin ja pikkusiskon kanssa uimassa pitkästä aikaa :) Tämä viikko taitaakin olla joku äiti-sisko-viikko liikuntojen suhteen! :D Polskuttelin semmoiset puoli tuntia ja sen jälkeen vielä hetken lilluttelin lämpöisessä lastenaltaassa :)



Syömiset:
riisiä ja kanakastiketta (ketsuppi)
kahvi (kevytmaito)
pala persikka-rahkapiirakkaa
perunaa ja makkarakastiketta (ketsuppi)
viinirypäleitä
kaksi palaa kauraleipää (margariini, juusto, kinkku, tomaatti, suolakurkku)
tee (kevytmaito)
nesquick-muroja (kevytmaito)

Liikunta: uinti (30min)

välipala :)

5 kommenttia:

  1. Tää sun blogi on tosi motivoiva, oon jo kauan seuraillut! Hyviltä näyttää sun syömiset ja liikunta. (:
    Käy ihmeessä katsomassa mun blogia, minkä perustin eilen. (:

    VastaaPoista
  2. Tää blogi on tosi hyvä, motivoi muakin syömään terveellisesti ja riittävästi sekä liikkumaan enemmän, vielä kun oon saman pitunen ja suunnilleen samanpainonenkin. Ja tätä on kiva lukee, koska postaat niin usein (: kiitos siitä!

    VastaaPoista
  3. Näytät onnistuvan hyvin projektissasi, joten olisi kiva kuullu sun laihdutuksen perusperiaatteet? (miten liikut, monta kaloria päivässä, ym. vinkkejä!)

    hyvää kevättä sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh, yritän liikkua päivittäin, tai ainakin 5krt/vko :) Kaloreita en oo hirveesti laskenu, mutta yhtenä päivänä kun laskin, niin söin 1500kcal :) Periaatteessa syön 5 kertaa päivässä, tietysti joskus tulee syötyä eri tavallakin :D Ja pitää muistaa myös herkutella ja rentoutua! Hyvää kevättä sinnekin :)

      Poista