perjantai 6. huhtikuuta 2012

Leffakäynti ja kuvia!

Tänään mun piti tosiaan mennä sukulaistytön synttäreille, muttei sitten mentykään. Illalla käytiin poikaystävän kanssa leffassa, kattomassa American Reunion :D Oli ihan sikahyvä, suosittelen! :D Ei menty myöskään heseen, joten ei tänään ollutkaan sellainen herkkupäivä, kuin alunperin suunnittelin :D Aikamoinen herkkupäivä kuitenkin, sillä normaaliruoka jäi kokonaan syömättä ;o

Syömiset:
kahvi (plusmaito)
kaksi paahtoleipää (margariini, juusto, kinkku, kurkku)
hedelmäsalaattia
mämmiä (flora vanilla)
kahvi (kevytmaito)
popcornia
karkkia
novelle plus sinkki + e:tä

Liikunta: vapaa!Ja sitten vähän kuvaa mun kropasta! Huomaatteko mitään muutosta? :) Mä kyllä näytän tossa uudessa kuvassa ehkä hoikemmalta, kuin oikeesti oon :D Kun otin illemmalla lisää kuvia, niin mun mielestä niissä ei ollut paljoakaan eroa tuohon ekaan... Noh, ei voi minkään :D Tää on eka kuva, jonka oon ittestäni tänne uskaltanu laittaa ja keräsinkin aika kauan rohkeutta, että sen uskalsin tehdä :D Vielähän tuosta on varaa pudottaa ja aion ainakin sen 5kg pudottaa! Laitan sitten taas uutta kuvaa, kun olen edistynyt! :)

9 kommenttia:

 1. ono on :D onhan tossa paljon eroa :) tsemppiä :) ite söin tänää 790 kaloria + muutama karkki eli joku 900 kaloria tänää :) siis liikuntoineen, ilman liikuntaa joku 1250 :)

  VastaaPoista
 2. kiitos ja tsemppiä sullekin :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä eron huomaa! :> Tsemppiä hirveesti ja hyvä että rohkaistuit laittaa tännekkin kuvia nii pysytään myökin ajantasalla! ;)

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että rohkaistuit. Todella huomattava ero noiden kahden kuvan välillä. Todella hienoa :)!

  Tsemppiä loppukiloille!

  VastaaPoista
 5. No huomaa!! Onneks olkoon, eikö oo mahtava fiilis ku huomaa saavuttaneensa jotain! :-)

  VastaaPoista