keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Tuplalenkkipäivä

Ihanaa kun asfaltit alkaa olla jo sulia! <3 Tänään uskaltauduin sellaiselle melko rauhalliselle fiilistelylenkille poikaystävän ja koirien kanssa, vaikka onkin vähän tukkoinen olo... Toivotaan, etten nyt tulisi ihan kunnolla kipeäksi! Illemmalla kaveri pyysi mua hölkkälenkille, mutten viitsinyt nuhaisena hölkkäämään lähteä, joten käytiinkin sitten kävelylenkillä parantamassa maailmaa :) Lenkki venähtikin vähän pitkäksi ja päivän lenkkeilyistä tulikin yhteensä kävelyä melkein kaksi ja puoli tuntia! Voin sanoa, että on reisi- ja peppulihakset kipeänä! :D

Syömiset:
kahvi (kevytmaito)
kaksi paahtoleipää (margariini, juusto, kinkku, suolakurkku)
makaronia ja jauhelihakastiketta (ketsuppia)
kevytmaitoa
weetos-muroja (kevytmaito)
omena
makaronia ja suikalekastiketta

Liikunta:
koiralenkki 45min
kävelylenkki 1h 40min
(yht. 2h 25min)

4 kommenttia:

 1. Mä en oo käyny 5 päivää lenkil.. Tääl tampereel ainaki tää takatalvi... Mut tänää tuli vähä repsahdettuu... 4200kaloria. Normi kulutus mulla 2200-2300kcal dieetillä 1300-1500kcal (:

  VastaaPoista
 2. Oukhei, noh toivotaan että säkin pääset pian lenkkeilemään! :)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin on pakarat ihan kappaleina! Kävin tänään tunnin pituisessa vatsapakaratreenissä. Tällä viikolla ON käyty myös puolen tunnin lihaskuntopumppauksissa ja Sh'Bamissa tanssahtelemassa. Huomenna on taas puolen tunnin lihaskunto ja zumban tooninki.

  Ihan ensimmäisen ryhmäliikuntatuntini jälkeen tammikuussa (taisi olla vielä steppi... auts) oli lihakset kipeät ja kävely oli tuskaa, mutta sen jälkeisillä kerroilla ei ole tuntunut jälkeenpäin enää missään... Lihakset tottuu tähänkin rääkkiin yllättävän nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juups, välillä on kyllä lihakset aika jumissa, kun oon melko laiska tuon venyttelyn suhteen :D Mutta kyllä se siitä :p

   Poista