keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Painon pomppaus

Eilen meillä kävi vielä synttärivieraita ja tuli taas herkuteltua enkä edes liikkunut. Tänään se sitten järkytyksekseni näkyi myös vaa'alla: 55,8kg! Pomppas sitten paino eilisaamusta melkein kilon ylöspäin, hyi s*atana! Toivotaan, että se johtuu edes osaksi siitä, että normaalisti otan aamupainon n. klo 12, mutta tänään punnitsin itseni jo klo 6. Ja klo 6 siksi, että pääsin loppuviikoksi töihin kouluun, 5lk opettajan sijaiseksi! Aika hurjaa vai mitä? Heräsin jo ennen viittä kun jännitti niin kovasti, enkä sitten saanut enää nukuttua... Eipä siinä mitään jännitettävää kyllä ollut, kaikki meni ihan hyvin! :) Oon tänään syönyt ihan hyvin ja kävin melkein 1h 40min lenkillä :) Kokeilin vähän hölkkäilläkin, mutta ei siitä hirveästi mitään tullut, kun paikat on niin kipeät maanantaisesta jumpasta! :D Nyt lähden saunaan rentouttamaan kipeitä koipiani, heippa! ♥


4 kommenttia:

 1. onnea niitten lasten kanssa meinaa muistan ainaki ite et oltiin aika kamalia jos vitosluokalla tuli sijainen :D tsemppiä muutenkin ja kyllä varmasti toi paino lähtee taas laskemaan ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos :D tsemppiä sullekin<3

   Poista
  2. paino voi vaihdella 1-2kg päivän aikana..

   Poista
  3. Mutta harvemmin mulla vaihtelee, jos en syö herkkuja. Tänään aamulla vaaka näytti taas tasan 55kg, kun en eilen herkutellut :)

   Poista