keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Läskiolo

Syömiset on menneet tänään ihan hyvin ja kävin aika pitkällä lenkilläkin. Vaakakin näytti vähemmän kuin pitkään aikaan 55,4kg. Siitä huolimatta mulla on läski olo. Maha pömpöttää, jalat tuntuu hirveän paksuilta ja niin edelleen :( Haluaisin, että kaikki tapahtuisi nyt ja heti, en malta odottaa tuloksia! Onko muilla koskaan tällaisia huonoja päiviä?

Syömiset:
risottopataa (ketsuppi)
salaattia (kurkku, pisaratomaatti, kiinankaali, salaatti, juusto, salaatinkastike)
pala parsakaali-aurajuustopiirakkaa
kahvi (maito)
perunaa ja leivitettyä kuhaa (tillikastiketta)
OLO-jogurtti
ekströms deli appelsiini-mango smoothie

Liikunta: lenkki (1h 40min)



18 kommenttia:

  1. Voi että, tuo tunne on niin tuttu! Mutta kyllä se läski olo lähtee ja kyllä niitä tuloksiakin tulee. :) Laihdutus on ainakin omasta mielestäni vaikeinta ja haastavinta mitä oon ikinä tehnyt! Ja tuntuu, ettei se koskaan lopu, vaikkei niin saisi ajatella, haha!

    VastaaPoista
  2. just tämmönen huono päivä tänään täälläkin ! :( mutta ehkä tää tästä ;)

    VastaaPoista
  3. Mulla on kans usein tälläsii päiviä!! Mikään vaate ei näytä hyvältä ja tuntuu, että ei millään jaksais oottaa lopputulosta. Varsinki tänään on sellanen olo ku skippasin spinningin ja jäin vaan laiskottelemaan, mut onneks kävin äsken reippaalla kävelylenkillä :)

    - Sofia

    VastaaPoista
  4. On monestikkin huonoja päiviä! Mutta onneks ne on vaa päiviä eikä viikkoja:D Ja pitää nyt sanoo et ihan sika kiva ku tossa sun blogin vieressä lukee noi blogit mitä sä luet!

    VastaaPoista
  5. Monesti on huonoja päiviä ns. "läskipäiviä" millon tuntuu ettei oikeen mikään vaate tunnu hyvältä päällä ja on jotenki iso olo jne.. Mutta ne menee onneks yleensä ohi yhtä nopeeta ku on tullukki :)

    Tsemppiä!!

    Ainiin, tein uuden blogin jonne kirjttelen jatkossa, käyhän kurkkailemassa ja liity ihmeessä lukijaks jos kiinnostaa vielä jatkossa minun höpöttelyä lukea :-)

    http://my-bittersweet-lifeee.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. ei vitsit, mulla oli ihan samallainen fiilis koko tän päivän ! ja just se et vaiks vaaka näyttää ihan ok:ta, ni silti on semmonen läski olo... mistäköhän johtuu :/

    mut sen voin sanoo et sä et oo ainoo !

    VastaaPoista
  7. Kuten huomaat, et oo todellakaan ainut jolla on huonoja päiviä. <: Itellä on vaikeinta niinä hetkinä, kun vaaka näyttää "huonoa" lukua niin tekis mieli vaan antaa olla koko laihdutuksen ja alistua siihen mikä se paino on.. No onneks näistä huonoista päivistäkin aina noustaan!

    VastaaPoista
  8. Mulla on tällä hetkellä ihan samat fiilikset :(
    toivottavasti, se pian loppuu ja taas tulee hyvä fiilis.
    mukavaa viikonjatkoa))

    VastaaPoista
  9. Mulla on tuollaisia "läskiolopäiviä" aika usein. Vaikka oisikon syönyt hyvin ja liikkunut, niin silti jostain syystä peilistä katsoo takaisin kamala läski. Tiedä sitten mistä johtuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että se olo katoaa sitten, kun läski lähtee :D

      Poista