torstai 5. huhtikuuta 2012

Heipsis!

Heeei vastailkaapas tohon kyselyyn tossa oikealla!! :)

Kun heräsin, mun ääni oli ihan maassa ja nenä tukkeessa :( Eilen mulla oli alilämpöä?! Tänään jäi kyllä liikunnat väliin, ei nimittäin tainnut tuo flunssanpoikanen oikein tykätä eilisestäkään lenkistä...

Käväisinpä tänään vaa'alla ja oli pakko tulla ilmoittamaan, kun se näytti niin kivaa lukua: 55,5kg! :) Olen siis puolessa painonpudotusurakkani välissä, 5,5kg pudotettu ja enää 5,5kg tavoitepainoon!!!! Maanantainahan se "virallinen" punnitus on, pitää katsella mitä vaaka silloin näyttää :p Uskaltaiskohan sitä laittaa jo rastin tuohon 56 kilon kohdalle? :) Kai mää uskallan, vaikea vaan uskoa että painan näin vähän!

Ai niin ja jes mä sain töitä toukokuuksi!! :) I'm happyyy! Syömiset meni tänään päivälliseen asti ihan hyvin, mutta sen jälkeen... Noh, katsokaa itse :D Huomenna oon aatellu pitää kunnon herkkupäivän, kun on sukulaisen synttärit ja illalla aateltiin mennä poikaystävän kanssa leffaan ja ehkä heseen tai kebabille! :) Mä oon sen ansainnut, enkös? :)

Syömiset:
weetosmuroja (kevytmaito)
kahvi (kevytmaito)
pastaa juusto-pekonikastikkeessa (semmonen valmispussi)
hedelmäsalaattia
kahvi (kevytmaito)
viinirypäleitä
makaronia ja suikalekastiketta
lasillinen rasvatonta maitoa
suklaata (10g)
ainon suklaajäätelöä (ai että oli h-y-v-ä-ä!!!)
ruispala (margariini, juusto, meetvursti)
ruispala (margariini, juusto, valkosipulileike)
maitokaakao (plusmaito)



7 kommenttia:

  1. sanos pikkunen :) et miten sais ny sitä motivaatioo. :D tai mulla alko ihan hyvin tää viikko, eilen tuli ISO repsahdus, komiat 4200 kaloria ja tänää 2800-3000... :) Tää viikko alko ihan hyvin ja tällee... mut siis kai se on vaa alotettava :)


    tossa mun blogi, jos et viel oo sattunut kurkkaamaan :)

    http://kohti-kevyempaa-elamaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää vaan miettiä, että miksi sä oot alunperin alottanu laihduttamaan. Sitten mietit, onko se suklaalevy tai munkki oikeesti sen arvonen, että pilaat sun onnistumisen sillä. Tai sitten päätät, että syöt herkkuja vaikka kerran viikossa. Kyllä se siitä, tsemppiä sulle! :)

      Poista
    2. No toi on totta :) mut siis tänään on uuden alku :) Ja nii :) Punnituspäivä maanantaina... Siis virallinen jolloin ilmoitan tuloksen blogissa, muuten en vaa pysty oleen päivääkään ilman vaakaa :)

      Poista
    3. Muista, ettet ole liian ankara itelles! Niin ja jos sorrut syömään herkkuja, niin älä ajattele sitä niin, että sitten voit syödä niitä lisää, tai että päivä olisi jotenkin menetetty. Aina sen parempi, mitä vähemmin niitä syöt!!

      Poista
    4. No totta toi :) tänään aloitan uudelleen ja nii :) meen illalla lenkille :) ja nii ei tässä muita selityksiä nyt oo :)

      Poista
  2. Voi vitsit että saan motivaatiota tästä sun blogista!! :)

    Ihana lueskella näitä sun onnistumisia täällä. Sulla on hurjan hyvä motivaatio, ihan kateellisena täällä välillä aattelen että kumpa mullaki ois! :D

    Tsemppiä vaan hurjasti jatkoon, jatka samaan malliin ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi kiitos!!! :) Kyllä se motivaatio välillä on hukassa ja tuntuu ettei muutosta tapahdu, mutta kyllä se pienikin pudotus aina palkitsee :) Tuntuu vaan aina, että paremminkin voisi mennä! Tai siis että en ois ees yrittäny hirveesti... Mutta emmä sitte tiiä, nähtävästi pienilläkin muutoksilla onnistuu :) Kiitos tsempistä ja samaa sulle!! :)

      Poista