maanantai 16. huhtikuuta 2012

55,3kg :)

Mitä ihmettä oikeesti!! Mä olin jo niin valmistautunu siihen, että vaaka näyttää 56kg (eilen se nimittäin näytti 55,7), mutta ei! Neljä kertaa vaa'alle hyppäsin ja aina vaan siellä komeili luku 55,3! Voi vitsi mä oon iloinen! :) Onneksi tänään on jumppa, niin pääsee pudottamaan noita viimeisiäkin kiloja, nyt on nimittäin motivaatio korkealla! Ei aikaakaan, niin oon toivottavasti jo mun tavoitepainossa! :)

Ostin muuten eilen uuden lyhythihaisen urheilupaidan LIDLISTÄ :D Mun mielestä Lidlissä on ihan hyviä urheiluvaatteita halpaan hintaan, toi mun paitakin maksoi vain 5€ ja siinä tuli mukana vielä tuubihuivi :) Ja oon ostanu mun juoksutakin ja juoksuhousutkin sieltä, hyvin ovat palvelleet tällaista amatöörijuoksijaa ;) Mistä te ostatte urheiluvaatteenne? Oletteko koskaan ostaneet Lidlistä ja jos olette, mitä olette tykänneet? :)

Syömiset:
kahvi (plusmaito)
ruispala (margariini, juusto)
salaatti (salaatti, kurkku, pisaratomaatti, ruohosipuli, kermajuusto, salaatinkastike)
plusmaitoa
perunaa ja karjalanpaistia
kevytmaitoa
omena
mansikkakerrosjogurtti
kaksi paahtoleipää (margariini, sulatejuusto, meetvursti, suolakurkku)
tee (kevytmaito)
juustosämpylä (margariini)

Liikunta: kuntojumppa (45min)

12 kommenttia:

  1. Ite suosin Stadiumista saatavaa Socia. :) Halpaa ja laadukasta! Harmi vain, että sitä saa vain Stadiumista. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja täältä päin ei tietenkään mitään Stadiumia löydy :D Noh, pitää katsella joskus, kun liikkuu Helsingin suunnilla 8)

      Poista
    2. Tai Jyväskylässä! Itsehän tilasin netistä, kun en Jyväskylässä asunut ja tosi hyvin osas neuvoa kun liikkeeseen soitin, mitä kokoa kantsis ostaa. :)

      Poista
    3. Aa okei, kiitos neuvosta :)

      Poista
    4. Vähän turhan pitkä matka... :D

      Poista
  2. Pakko myöntää, että on lidlistä tullu parit urheilusukat,juoksutakki ja juoksuhousut ostettuu! Ja (ihme kyllä) hyviksi tai ainakin riittävän hyviksi mulle ovat osottautuneet :)

    VastaaPoista
  3. Ostin LIDL:istä jokunen viikko sitten juoksukaprit kokoa S. Eihän ne mahtuneet polvista ylöspäin :D Paha vaa ku siellä ei oo sovituskoppeja ja ne vaatteet on yleensä sellasissa pusseissa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no toi on kyllä totta :( Onneks ne voi kuitenkin palauttaa, jos eivät sovikaan :)

      Poista
  4. Miten sä teet ton oikeesti?! Sulla vaan paino laskee ja laskee ku itse jummaan paikallaan mitään tuloksia saamatta :s Alkaa turhauttaan pikku hiljaa. Mutta tsemppii sulle viimisiin kiloihin :)

    VastaaPoista
  5. Noh, eipä tää munkaan paino oo nyt vähään aikaan pudonnut :D Kiitos tsempeistä ja tsemppiä sullekin! =)

    VastaaPoista