torstai 25. elokuuta 2011

tänään vaaka näyttää 57,6kg

Heippa lukijat! ♥ Tässäpä teille ensiksi tämmöinen haaste! Laittakaa minut liikkumaan ja lisätkää tämä sitten omaan blogiinne! :) Kertokaa kommenttiboksiin syntymäpäivänne ja teen liikkeitä tämän mukaan aina kun joku kommentoi (ei siis vain tänään) ja tämä on pakko, tästä en saa luistaa!!:


Ja sitten asiaan. Olen kärsimätön. Haluaisin painon tippuvan nopeammin. Koska olen pieni ja siro? Koska vatsamakkarani katoavat? Siinäpä vasta kysymyksiä ja vastaus niihin on kärsivällisyys. Sitä minä tarvitsen, ei tämä tapahdu yhdessä yössä.
Tänään meillä oli kotona ruokana tortilloja. Söin yhden. Mutten laittanut siihen kaikkein rasvaisimpia täytteitä eli juustoraastetta ja smetanaa (laitoin juustoraasteen tilalle 12% aamupalajuustoa)! Kävimme myös poikaystäväni mummolla, joka oli tehnyt pizzaa. Söin kaksi palaa. Piti syödä vain yksi, mutta kun teki niin kovasti mieli, otin toisen. Toisen palan ottamiseen olen kyllä vähän pettynyt, mutta annan päivän herkuttelut itselleni anteeksi, sillä tein tortillasta keveämmän, kuin "normaalisti" tekisin ja pizza oli kotitekoista, enkä syönyt enää illalla muuta :) Lisäksi olin tänään ahkera ja zumbasin SEKÄ lenkkeilin! Luultavasti tämä näkyy huomisessa punnituksessa pienenä nousuna, mutta toivotaan parasta, jottei näkyisi!

Syömiset:
banaani
finrexin -juoma
pastaa ja tonnikalakastiketta
kiinankaalia (salaatinkastiketta)
keitettyjä(?) kasviksia
rasvaton maito
tortilla (jauhelihaa (salsakastiketta), aamupalajuustosiivu, guacamolea, fetasalaattia)
finrexin -juoma
kaksi palaa kotitekoista pizzaa
kahvi (kevytmaito)
actimel -jogurttijuoma

Liikunta: zumba 20-minute express, rauhallistempoinen koiralenkki (55min)
+ 30 vatsalihasta (vähän kyllä fuskasin kun oli niin rankkaa, kädet eivät olleet enää loppuvaiheessa niskan takana :D)
45 haarahyppyä (tein enemmän kyllä kun menin laskuissa sekaisin :D)

ps. tervetuloa lukijaksi, Enna! :)

15 kommenttia: