lauantai 27. elokuuta 2011

57,4!

Jes! Eivät näkyneet eilisen herkuttelut vaakalukemassa, vaan paino jopa putosi 100g :) Tajusin tänään yhden asia: herkkuja voi syödä laihduttaessakin - kohtuudella! Normaalisti herkutellessani syön herkkuja hirveän paljon kerralla, mutta tästä lähin syön niitä maltillisesti! Yhtä hyviä ne ovat, vaikkei niitä söisikään yhtä paljoa kuin ennen. Ja kaiken lisäksi kun syö kohtuudella, syö myös hyvällä omallatunnolla :) Ei kaikkea hyvää tarvitse jättää pois, kunhan liikkuu ja syö muuten terveellisesti!

Tänään herkuttelen poikaystäväni kanssa terveellisesti porkkana- ja kurkkuviipaleilla, sekä dippikasikkeella, käyvät muuten hyvin sipsinhimoon! Illalla tulee nimittäin nyrkkeilyä, joten pitäähän siinä jotain naposteltavaa olla! Ajattelin myös juoda saunasiiderin ja ananas light-jaffaa :)syömiset:
kahvi (plus-maito)
lohta ja ranskanperunoita (ketsuppia)
fetasalaattia
kaksi ruisleipää (margariini, juusto ja savukinkku)
Vana Tallinn -snapsi
päärynäsiideri (0,33l)
porkkanoita ja kurkkua (+ kahta erilaista dippikastiketta)
ananas light-jaffaa

liikunta:
koiralenkki n.45min (en ole aivan varma kauan kävelin, kun käväisin välillä kotona)Tässäpä vasta inspiraatiokuva:
Normaalisti en jaksa kiinnostua laihdutuskuvista, sillä yleensä niiden ottajat ovat laihtuneet montakymmentä kiloa tai ainakin eri verran kuin minä, joten en osaa imeä niistä motivaatiota itseeni. Tämä tyttö on kuitenkin laihduttanut n. 10kg, niin kuin minäkin aion! Ja jos 10kg on noin paljon ja näkyy noin selvästi, niin tuo kyllä inspiroi aivan älyttömästi! Vau mikä ero!! :)

Ps. Rakkaat lukijat! Kertokaapa minulle, ovatko postaukseni liian yksipuolisia, millaisia juttuja haluaisitte tänne jne... :) Parannusehdotuksia saa antaa ja rutkasti! Haluan, että teitä kiinnostaa lukea juttujani, jotta ette pian katoa lukijalistaltani! :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti