maanantai 29. elokuuta 2011

56,7!?!?!?!?

Okei, nyt on maailmankirjat sekaisin. Tai sitten meidän vaaka on rikki. Mutta joka tapauksessa se viidennenkin punnituksen jälkeen näytti samaa lukemaa: 56,7kg. Eilen punnitsin itseni poikaystäväni luona ja tänään kotona, en sitten tiedä jos jompikumpi vaa'oista on rikki, mutta tuollaista lukua meidän omamme tänään näytti ja olen siitä hyvinhyvin iloinen! :) Enää alle 7kg! :) Ai niin ja saan uuden rastin sivupalkkiin, yay!! Ja tervehdys teille uudet lukijat! :)


Syömiset:
kahvi (rasvaton maito)
sekaleipäviipale (margariini, aamupalajuusto, siivu meetvurstia)
pastaa ja jauhelihakastiketta
lämpimiä kasviksia
kiinankaalia (salaatinkastiketta)
rasvaton maito
banaani
kahvi (plus-maito)
kahvi (kevytmaito)
kanawokkia
kaksi ruisleipää (margariini, aamupalajuusto, kinkku)
maitokaakao

Liikunta: n. 40min pyörälenkki + 30 kyykkyä (en kyllä vieläkään osannut tehdä niitä oikein, niin tein muutaman ylimääräisen :D)

kanawokki
300g hunajamarinoituja broilerisuikaleita
500g wokkivihanneksia
1dl kevytmaitoa
ripaus currya
ripaus pippuria
ripaus suolaa
Tää on ihan tosi nopeeta, valmistusaika n. 10 min ja kaiken lisäks hyvää ja kevyttä :) Tuosta annoksesta riittää n. 2-4 henkilölle, riippuen siitä, kuinka nälkäistä porukkaa on pöydän ääreen istumassa :)

6 kommenttia:

 1. Hei nyt oikeesti nuo rasvattomat maidot ja margariinit hiiteen ruokavaliostasi! Ne sisältävät ravintoaineita pyöreät nolla, ja ovat niin pitkälle jalostettuja että terveyshän tuossa menee. Luomumaitoa tai täysmaitoa ja margariinin tilalle paistamiseen voita ja muuhun käyttöön oliivi- tai avokadoöljyä.
  Ja ei - voi ja täysmaito eivät lihota jos niitä kohtuudella käyttää. Minkä lisäksi ihminen tarvitsee ravinteikasta rasvaa. Sen sijaan voisit jättää sokerin ja leivän pois - ne eivät sisällä mitään ravintoaineita, vain lihottavat.

  VastaaPoista
 2. Kiitos neuvoistasi, mutta rasvatonta maitoa käytän ihan makusyistä: se on parasta juotavana. Ja voita meillä ei kotona valitettavasti käytetä ja olen sitä mieltä, että kasvirasvat ovat terveellisempiä.

  VastaaPoista
 3. Rasvakeskustelu on aina jännää - osa vannoo voin nimeen ja osa luottaa kasvirasvoihin. Itse käytän lähinnä Oivariinia (sisältää voita ja rypsiöljyä) sekä ruoanlaitossa rypsi- ja oliiviöljyä. Ja leivästä saa kyllä kuituja :).

  VastaaPoista
 4. Näinpä se on - jokaisella on omat mieltymyksensä :) Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Onnea painonpudotuksestasi! :D tavoite on saavutettavissa :D

  VastaaPoista