keskiviikko 17. elokuuta 2011

58,7kg

Tänään oli ensimmäinen "oikea" koulupäivä ja nyt jo stressaa kaikki tehtävät työt ja vielä enemmän yo-kirjoitukset: ihan kun niihin lukemisessa ei olisi tarpeeksi tekemistä: jokainen opettaja antoi palautettavia tehtäviä kirjoitusten lähipäiville. Olen myöskin ihan kamalan väsynyt, pitää nyt katsella josko jaksaisi illalla tehdä jotakin liikunnallistakin. Tänään pitääkin tyytyä sisäliikuntaan, vaikka ulkoilma kyllä piristäisi: ulkona nimittäin sataa, eikä sinne voi mennä. Pitäisi myöskin lukea niihin yo-kirjoituksiin; mutta enpä minä voi sitä laittaa syyksi laiskuudelleni: kyllä liikkumiseen aina saa jostakin aikaa revittyä! Ajattelinkin kokeilla tänään uutta ravisteltavaa käsipainoani: näin sellaisen tavaratalossa ja oli pakko ostaa, kun se maksoi vain viisi euroa! Olen nähnyt samanmoisen TV-shopissa ja olihan se pakko ostaa ja testata, onko TV-shopin tuotteista mihinkään, kun siellä samankaltainen paino maksaa 44,95€. Ja kyllähän tuossa kuuma tulee, kun sitä olen vähän kokeillut. Siinä tuli mukana myöskin DVD, jota ajattelin tänään kokeilla ensimmäistä kertaa! Tulen sitten tänne raportoimaan, miten tuo paino toimi.

Ravistettava paino on tämännäköinen:

Ja tästä linkistä pääset katsomaan TV-shopin samankaltaista painoa.


Päivän syömiset:
kaksi paahtoleipää (margariini, juusto, ylikypsä kinkku)
kahvi rasvattomalla maidolla
1 peruna
nakkikastiketta
salaattia ja herneitä (salaatinkastiketta)
parsakaalia
lasi rasvatonta maitoa
kasslerpihvi
pienehkö pala lampaanlihaa
fetasalaattia
paahtoleipä (margariini, juustosiivu, ylikypsä kinkku)

ps. uusi rasti sivupalkkiin!

EDIT// Tein tuon DVD:n harjoitukset ja siinä oli 10min total body workout ja 6min ylävartalojumppa ja tein ne molemmat. Mun mielestä oli aika rankkaa, jouduin välillä jopa lopettamaan liikkeen hetkeksi kesken! Että kai tuo ihan tehokasta on :) Eli päivän liikuntasuoritus: yht. 16min käsipainojumppaa =) Kuulostaapa vähältä... Mutta ei tuntunut!

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä laihdutukseen ja kirjoituksiin! (Ei ne kirjoitukset ole niin kamalia kun mainostetaan :D )

  VastaaPoista
 2. Hei! Ihanaa, kun laihdutat terveellisellä tavalla.

  Pienenä vinkkinä, kokeile Kiloklubi.fi -sivuston ruoka- sekä liikuntapäiväkirjaa. Sivuston avulla oikein laihduttaminen on helppoa ja näet edistymisesi paino- ja vyötärökäyränä. Itse sain kyseisen sivuston metodeilla pudotettua kymmenen kiloa alle vuodessa! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon kommentista :) Joo, tarkoitus olisi pitää homma mahdollisimman terveellisenä, lähinnä herkut jättää pois ja annoskokoja olen yrittänyt pienentää, sekä turhia välipaloja jättää pois :)Ja kiitos vinkistä!

  VastaaPoista