tiistai 12. helmikuuta 2013

Tiistai

Tänään vaaka taisi näyttää 55,7kg. Aikas paljon, kun miettii sitä, että ylppäreiden aikaan painoin n. 52kg... Noh, onneksi havahduin tähän nyt, enkä vasta 65kiloisena ;) Tänään on ollut aika hyvä päivä syömisten ja liikunnan suhteen. Tosin lounaalla tuli syötyä aika paljon, kun jälkkärinä oli pannaria... Noh, eipä mulla ollutkaan seuraavan kerran nälkä kun vasta päivällisellä, joten tuo pannari toimi tavallaan välipalana, kun se jäi kokonaan välistä :D Kävin tänään myös kahvakuulassa ja ai että mä tykkään siitä! Siinä oikeasti tunteekin tehneensä jotain, mielestäni se on paljon tehokkaampaa kuin tuo jumppa! Tykkään kyllä jumpastakin, on ihan kiva kun välillä on vähän kevyempääkin liikuntaa (siis kevyempää verrattuna tuohon kahvakuulaan :D)

ps. ilokseni huomasin (toisin kuin kuvittelin), että lukijamäärä on vain lisääntynyt sillä aikaa kun olin poissa! kiitos siitä<37 kommenttia:

 1. Ei kannata olla niin nenä kiinni siinä vaa'assa :-)

  VastaaPoista
 2. Niin oon samaa mieltä kuin ylempi, eli kandee käydä vaikka 1-2x viikossa vaa'alla. Ei kande alkaa stressaa liikaa, koska stressi myös hidastaa painonpudotusta. Sit kandee viel juoda joku 2l vettä päivässä että aineenvaihdunta kiihtyy :p

  VastaaPoista
 3. Mieti vielä tuota tavoitepainoasi? Ettei vain ole liian alhainen. Siitä ei tykkää hormonitoiminta. T: Täti 47 v

  VastaaPoista
 4. Et voi syödä kerralla niin paljon että jätät välipalan välistä, se tuhoaa aineenvaihduntaa ja lisää seuraavan aterian ruokahalua. Ja jätä puntaroiminen jokapäivältä ja katso lukua kolmen viikon välein. Huonot rasvat pois, ei todellakaan pannukakkuja/keksejä/karkkeja (vaikka lasket kaloreita) mutta ne lisäävät vaan ruokahalua. Et saa pysyvää painon pudotusta ikinä kun tolla menolla jatkat.. Pelkkä jumppa ei sulata namia, tarvitset intervallitreenejä sekä niin että syke käy kunnolla korkealla!. Sekä kuntosalia lihaksille.

  VastaaPoista
 5. Missä oot ja miten menee, kun et kirjottele? :(

  VastaaPoista
 6. Thanks. The PCC is really a top priority and there have bеen a few exсiting improvеmеnts thе ρast few nights.
  Wе're definitely getting closer.

  Here is my blog green smoke vs prosmoke

  VastaaPoista
 7. Hі there, I found yοur ωebѕite by way of Google ωhilе looκing for а comparable subject, your site got hеre up,
  it appears to be like grеat. I've bookmarked it in my google bookmarks.
  Hello there, simply changed into aware of your weblog thru Google, and found that it is really informative. I am going to be careful for brussels. I'll аppreсiatе in the event you contіnue thіs in future.

  A lot of other folks will likely bе benefitеd out of your writіng.
  Cheers!

  Here is my weblog Click The Up coming document

  VastaaPoista