maanantai 11. helmikuuta 2013

Täällä taas!!

Moikka! Onpa siitä pitkä aika kun olen viimeksi kirjoitellut... Ja sen kyllä huomaa: paino on noussut n. 57 kiloon. Ulkomaanmatkalla ja sen jälkeen lihoin pari kiloa ja sitä ennen painoin n. 54-55 kiloa. Nyt on pakko tehdä asialle jotain! En välttämättä ehdi kirjoittaa tänne joka päivä, kun on hirveästi tekemistä tuon koulun kanssa... Mutta yritän kuitenkin!

Sain joululahjaksi muuten 10 päivän puhdistuskuurin, jonka aion joskus lähiaikoina aloittaa! :) Raportoin siitä sitten tänne, miten se toimii :)

Syömiset:
aamupala: sulkaamuroja ja kevytmaitoa + kahvi kevytmaidolla
välipala: kahvi kevytmaidolla
lounas: perunamuusia ja lihapullia, pippurikastiketta + salaatteja + lasi maitoa
välipala: ruisleipä margariinilla, kipparijuustolla ja kurkulla + kahvi kevytmaidolla
päivällinen: jauhelihaperunasosetta
iltapala: maitorahkaa ananaksella ja makeutusaineella + tee


Liikunta: kuntojumppa (45min)


5 kommenttia:

 1. Tuon kuvan sanoma on niin totta! :D

  VastaaPoista
 2. Ihanaaa että taas kirjoitat tänne!! Tsemppiä sulle! <3

  VastaaPoista
 3. Ilmanko painosi on noussut, suklaamuroja, täysrasvajuustoa ja kastikkeita sekä rasvaista margariinia. Älä jumppaa, juokse!

  VastaaPoista
 4. Et ole ylipainoinen vieläkään, joten älä stressaa. Kannattaa syödä terveellisesti ja liikkua (ihan terveyden vuoksi), mutta jatkuva painonsa kyttääminen ja ruokien listaaminen vie aikaa oikealta elämältä. Eksyin lukemaan blogiasi googlettaessani sanalla "villivadelma" ja jäin lukemaan postauksiasi. Laihdutin itse teini-iässä ja olin varmastikin lievästi syömishäiriöinen. Painoin aluksi 62 kiloa ja päädyin lopulta 46-47 kiloon. En silti ollut tyytyväinen itseeni ja halusin laihtua lisää (en tosin onnistunut). Onnellisuus tulee muualta kuin painoindeksistä tai rasvaprosentista. Hyvää jatkoa sinulle ja muista, että mitä vanhemmaksi tulet, sitä vähemmän välität siitä, onko painosi noussut kilon vai kaksi. T. täti-ihminen 33 v. :)

  VastaaPoista