tiistai 30. lokakuuta 2012

AUTTAKAAAA mua

Kuten ehkä jo arvaattekin, mun viikonloppu meni taas ihan penkin alle. Ja niin meni muuten eilinenkin päivä, kävin hesessä enkä mennyt edes jumpalle, kun olin tosi väsynyt viikonlopun halloweenpippaloiden jäljiltä ja oon vieläkin. Auttakaa mua oikeasti, miten saisin pidettyä itseni kurissa myös viikonlopun yli? Tai edes niin, että herkuttelu jäisi yhteen päivään enkä mässäilisi koko viikonloppua... Motivaatio vaan tuntuu aina perjantaina katoavan johonkin ja maanantaina taas kaduttaa. Vinkkejä?

Syömiset:
kahvi (kevytmaito)
hernekeittoa (sinappi)
kaksi ruispalaa (margariini, juusto, kinkku)
kahvi (kevytmaito)
sienikeittoa
vaalea leipä (margariini)
suklaavanukas
tee (kevytmaito)

Liikunta: vapaa!

6 kommenttia:

 1. Ajattele sitä kamalaa oloo mikä sulle tulee jos herkuttelet koko viikonlopun ja mieti että sun koko viikon syömiset menee pilalle jos herkuttelet viikonloppuna kauheesti.. Vähänniinku +-0

  VastaaPoista
 2. Ajattele et lihavuus on sairaus ja haluut eroon siitä !

  VastaaPoista
 3. Haha toi anonyymi :D 54kg ei todellakaa oo lihava! No yritä viikonloppuna keksiä jotain kivaa tekemistä mee lenkille tai jumppaan.. Päätä et lauantai sit vaik on se sun herkkupäivä :) alkoholin vähentäminen kans helpottaa, vaik ymmärrän et mul oli kans tos iäs sillai et kaikki kaverit dokas aina ja sit jos itte ei dokannu jäi vähä ulkopuolelle..

  VastaaPoista
 4. Muuta omaa kämppää. Ku ei oo varaa ni eipä tuu lähettyy baariikaa tai ostettuu mitää herkkui :d

  VastaaPoista
 5. Syötkö tarpeeksi ja säännöllisesti? Kun syö niin, ei nälkä pääse yllättämään eikä tee mieli mättää herkkuja. Eikä kannata kituutella liian vähällä ruualla, sellasta ei kauan jaksa vaan alkaa tekemään enemmän mieli kaikkea herkkuja. Ja kun on tekemistä, niin ei kuluta aikaansa syömällä. Ajan kanssa tulokset, niin on painokin helpompi pitää kurissa.

  VastaaPoista