sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Käsky itselleni: Ryhdistäydy!!

Oikeesti pakko! Tiistain jälkeen oon vaan syöny ja syöny... Vaakakin näytti taas ihan huimia lukemia, hyhhyh. Oon tosin myös käynyt lenkilläkin, vaikken syömisistä oo välittänytkään.. Tää päivä meni onneksi ihan hyvin syömisten osalta, mutta toi sää pilasi mun lenkkeilymahdollisuudet. Päädyin sitten yle areenalta löytyneeseen lihaskuntojumppaan kepillä :) Harmi vaan, kun noita ylen jumppia ei löydy katsomosta enempää :( Kertokaa toki, jos netistä löytyy enemmänkin tuommoisia pidempiä, mieluiten suomenkielisiä jumppavideoita! Yleensä noissa videoissa tuppaa olemaan niin, että vaan näytetään liikkeet ja sitten pitäisi jumppailla itsekseen, ei sovi oikein mulle :D Onneksi ensi viikolla tulee tuo mun uusi sykemittari, se varmaan nostaa mun motivaation taas kattoon ;)

Syömiset:
kahvi (plusmaito)
pro feel proteiinirahka
lasagnettea
kurkkua, kirsikkatomaatteja, punasipulia, fetajuustoa (mausteita, oliiviöljyä)
kahvi (kevytmaito)
lasagnettea
kaksi palaa kauraleipää (margariini, juusto, kinkku, kirsikkatomaatti)
tee (kevytmaito)
kalinka-jogurtti

Liikunta: lihaskuntojumppa kepillä (n. 28min)


6 kommenttia:

  1. mun mielestä sun syömiset eivät kyllä oo niin pahat :o ite oon ajatellu kans pudottaa tota painoa vähän mutta tänäänkin popsin kakkua ystävän rippijuhlissa.. Muut syömiset oon itseasiassa jättänyt vähemmälle, ei ole paljon nälättänyt sen jälkeen. Musta tuntuu että oon toivoton tapaus xd vinkkinä sulle: kun vituttaa, lähde vitutuslenkille! kävin eilen, jaksoin tosi hyvin koko matkan. TOIMII! ;) ps. anteeksi kielen käyttö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en mä ookkaan kirjoittanut tiistain jälkeen, niin et oo nähnyt niitä kamalia mättöjä! :D enkä uskokaan että sä oot mikään toivoton tapaus, kaikilla tulee noita herkkupäiviä joskus ;) tsemppiä!

      Poista
  2. Ylen arkistoista saattaa löytyä...http://www.yle.fi/vintti/yle.fi/genreportaalit/portaali-7.html?genre=terveys&osannimi=terveys_uutiset näitä sivuja ei päivitetä. Kannattaa kokeilla jos kirjastosta löytyy ylen ns. videoita.

    Tsemppiä jatkoon ja hyvää menoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin etsiä enkä löytänyt :/ Mutta kiitos ja samoin! :)

      Poista
  3. hyvä että tilasit sykemittarin, siitä saat kunnon motivaattorin, VARSINKIN siinä vaiheessa kun tuut yllättymään, että esim. 20min kävelyt/koiralenkit ei kuluta juuri mitään.. :D ite päätin et joka päivä 400kcal kulutus tai enemmän(vaatii n. 50min-60min tehokasta urheilua), johan alkaa tulla tuloksia! Tsemppiä sulle jatkoon :)

    VastaaPoista