sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Laiska läski ilmoittautuu

Heippa! Ootte ehkä huomannutkin, ettei mua oo näkynyt. Ja täytyy tunnustaa, en oo tehny MITÄÄN laihtuakseni tässä blogitauon aikana. Koululiikuntaa olen harrastanut ja jumpalla käynyt, mutta syönyt kuin hevonen, eli plussaahan se vaaka näyttää ja reippaasti. Joka päivä olen alitajuisesti blogia ja omia läskejäni ajatellut, mutta tänään mulle oikeesti taas tuli se ällötys kun katsoin omaa vatsaani suihkun peilistä. Läskiläskiläskiläski. Ja oli pakko punnittaa iltapainokin, vaikka se nyt ei ehkä kovin järkevää olekaan. Ja hirveä lukuhan siihen ruutuun pompsahti, 60.2kg. Kokonaiset kuusikymmentä kiloa ja 200 grammaa päälle. 10 kiloa liikaa. Joten huomenna se taas alkaa ja onneksi koulussa onkin tennistä liikuntatunnilla, sekä mulla on jumppa illalla! Siitä on hyvä aloittaa projekti kohti laihempaa ja terveellisempää elämää :) Ei mulla muuta tämän kauhean vuodatuksen lisäksi! :D See you tomorrow <3

ps. kiitos kun olette jaksaneet odottaa mua ja pysyä lukijoina, pus! ♥
pps. blogitauon aikana olen mm. täyttänyt 18 vuotta ja käynyt ihanalla Kreetan matkalla poikaystäväni kanssa! :) <3

which one you would like to look?

4 kommenttia:

 1. Hei. Kokeiles sitä että syöt aamupalalla vaikka jogurttia ja lisää siihen 2 ruokalusikallista kokonaisia täysjyväohrasuurimoita.. Vatsa alkaa toimiin tosi nopeaa ja painokin putoaa kun ylimääräiset suoliston kuona-aineet lähtee pois.. ;) Ite oon kokeillu ja on auttanu.. :D Luin näitä sun aijempia juttuja, ja tulin siihen tulokseen että oot ainakin kova yrittämään..
  Tsemppiä hei!! :)

  - Lotte

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovin vinkistä ja tsemppauksesta! :)

  VastaaPoista
 3. myös proteiinipirtelö aamulla täyttää ja laittaa koneen käyntiin! kannatan! :)

  itse juon aina aamuisin ja yleensä iltaisinkin, sekaan voi laittaa protskujauhetta 1-3rkl, hedelmiä 150g/hedelmäsosetta 125g ja maitoa 3dl tai jogurttia+tuoremehua :) hyvää tulee!

  VastaaPoista