torstai 24. marraskuuta 2011

Auttakaa mua saamaan mun motivaatio takaisin!

Oikeasti. Nyt mua rupesi kaduttamaan tää läskeily taas vaihteeksi :D Millä ihmeellä saisin mun motivaation takaisin niin, etten heti parin päivän päästä taas retkahtaisi? Auttakaa mua ja kertokaa miten te ootte pystyneet laihtumaan? Mitä syötte, kun on nälkä? Miten vähentää syömistä, kun nälkä ei lähde pienellä määrällä ruokaa? Entäs mieliteot, miten vältätte retkahdukset? Kaikki apu on nyt tarpeen, en halua paisua muodottomaksi palloksi! Ja sori tuo edellinen angstipostaus, mun pitää nyt oikeesti ryhdistäytyä! Kiitos kommenteista Enna ja Anonyymi, te saitte mut taas ajattelemaan!

3 kommenttia:

 1. Hmmm pidät kerran viikossa herkkupäivän jollon voit syödä niiiiiiin paljon kun haluut ja mitä vaan haluat :) ja ajattele koko juttu elämäntapamuutoksena et jos vaik haluut tosta repsahtelusta eroon niin ota se sun tavotteeks eläkä mieti niin sitä laihduttamista :)) yks tavote kerrallaan että kun oot ekan tavotteen suorittanu niin sit seuraava :) saattaa olla että terveellisin keinoin ja pikkuhiljaa niin oot tavptteessas vasta vuodenkin päästä mutta se on paras keino ja pysyvä ja ennen kaikkea terveellinen!

  VastaaPoista
 2. Vinkkejä:

  -muodosta mielessäs visio eli kuva siitä miksi haluaisit laihtua ja ajattele sitä aina välillä.

  -Kaikkien ei oo pakko mahtua samaan muottiin muijen kans mutta jos itte tahot niin aattele että oot JO siinä ihanne painossa kun haluaisit olla ja mieti mitä sillon tekisit: '' älä unelmoi vaan elä unelmaasi''- tuolla keinoin joistahi on tullu miljonäärejä..

  -Osta ittelles palkinto ku oot saavuttanu ihannepainosi.

  -kurkkaa netistä kuvia joistahi sveitsiläisistä net on kuulemma euroopan hoikimpia immeisiä..

  -älä mee liiallissuuksiin laihuttamisen kans; jos oikeen kovasti haluat painoa alas niin nosta niitä eka ylös kuntosalilla.

  -Rakasta ihteesi sellaisena ku oot; silloin voit myös muuttua.

  -Aattele sitä ku; maailmasa on 7miljardia immeistä ja niistä varmaan miljardi immeistä pitäis siu vartalosta ja lohuttauvu tuolla tiukoin paikoin.

  MIE IHTE OON SAANU MONASTI SAIRAALASSA NÄHRÄ MYÖS NIITÄ ANOREKTIKKOJA NIIN TOIVON ETTÄ SIE PYSYT SITTE TÄSSÄ LAIHUTTAMISESSA KOHTUUVESSA KU ON VARMASTI SITTE VAIKIA OLLA KU MIELI SAIRASTUU TMS. <3 Kaikesta aijemmasta huolimatta mee kahteleen pihalle tuonne kylymään niitä lintuja tai elläimiä mitä puistoissa näkkyy ja ihmettele miten ne jaksaa ahertaa päivästä toiseen.. ;)

  Toivottavasti onnistut tässä jutussasi!

  Tsemppein pohojoos pohojammaalaanen plikka.

  VastaaPoista
 3. Nii ja piilota muuten se vaaka vähäksi aikaa niin tulloo kaikkei parrai tulos! :D

  VastaaPoista